News

Gutshaus Februar/März 2015

02.02.2015

Vom 24. April bis zum 3. Mai 2015 kochen wir wieder für Sie. Genießen Sie im stilvollen Ambiente unseres alten Gutshauses die klassische „gutbürgerliche Küche“. Frische, regionale …

Neuigkeiten aus der wineBANK Februar/März 2015

02.02.2015

... und das geplante Jahresprogramm verspricht wieder zahlreiche Höhepunkte und großartige Abende in der wineBANK. Wie immer zum Jahreswechsel wurden einige wenige Fächer frei. …

News Februar/März 2015

02.02.2015

Natürlich begleitet durch die passenden Weine und einem kleinen Snack. Das gesamte Programm finden Sie hier.   Am 28. Mai 2015 zeigen wir bei uns im "Taschentheater" den Kultfilm …

Nachricht von Christian Ress Februar/März 2015

02.02.2015

Unser 2009 eingeschlagener Weg der Erneuerung, des Hinterfragens und kompletten Wandels trägt enorme Früchte. Das Echo auf unsere Wein und unsere Philosophie ist enorm und …

Frisch gefüllt Februar/März 2015

02.02.2015

Ganz sicher nicht anspruchslos, im Gegenteil. Er ist quasi die Antwort auf all das, was uns tagtäglich aus Spanien und Italien in diesem Segment erreicht. Ein handwerklich …

Message from Christian Ress February/March 2015

02.02.2015

The new course we've pursued since 2009 and the concomitant self-scrutiny and complete transformation have been enormously fruitful. Our wine and our philosophy have proved …

News February/March 2015

02.02.2015

For a copy of the complete program, please see here.   On 28 May 2015, we’re showing the cult film Saturday Night Fever in the “pocket theater” of our manor. Since tickets usually …

From vineyard to cellar February/March 2015

02.02.2015

Actually, my gut feeling is that we’re dealing with a year without a lot of capricious weather. But who knows. It’s only a feeling. The fact is that we’re in the midst of climate …

"Our clients" February/March 2015

02.02.2015

Tell us a bit about your house.   Jürgen Bauer: We’re a local wholesaler located in Dormagen, exactly halfway between Köln and Düsseldorf.   We service the restaurant trade in the …

Weinbar & Vinothek Wiesbaden February/March 2015

02.02.2015

“Zanso” will present his own wines from his Italian homeland as well as two very special wines that he made with two friendsfrom the Mosel. Those familiar with Zanso know that …

Estate manor February/March 2015

02.02.2015

From 24 April to 3 May 2015 we’ll be cooking for you again. In the stylish surroundings of our old estate manor you can enjoy traditional country cooking. Fresh, regional and …

News from the wineBANK February/March 2015

02.02.2015

...and the program planned for the rest of the year also promises a number of highlights and splendid evenings in the wineBANK. As always, a small number of compartments usually …

Freshly filled February/March 2015

02.02.2015

Certainly not a second-class wine. On the contrary. It’s in response to the wines from Spain and Italy in this segment that we see every day. A flawlessly handcrafted, …

"Kaum zu glauben" mit Kai Pflaume

18.12.2014

Verpassen Sie nicht die Ausstrahlung der Sendung mit dem Ratepanel bestehend aus: Stephanie Stumph, Jörg Pilawa, Hubertus Meyer-Burckhardt und Bernhard Hoëcker.   Sendetermin ist …

Achtung - Geänderte Öffnungszeiten zwischen den Jahren

15.12.2014

Sehr geehrte Kunden,   unsere abweichenden Öffnungszeiten zwischen den Jahren finden Sie hier: www.balthasar-ress.de/kontakt.htm.   Ab dem 02.01.2015 sind wir wieder wie gewohnt …

Message from Christian Ress December/January 2015

02.12.2014

­The first mention in the most important wine publication in the world was a milestone in our estate's history.   Christmas lies just around the corner. After a year that has gone …

News December/January 2015

02.12.2014

We have never produced a wine just to score well with wine critics or journalists. We produce wine that tastes good to us. We love the fruit of our labor and stand behind it. We …

From vineyard to cellar December/January 2015

02.12.2014

Every vintage is unique. Recent years were always a challenge, but this year’s harvest was truly a battle. To some extent, the past few months were the warmest on record. There …

Balthasar Ress on Tour December/January 2015

02.12.2014

For me, the end of October meant back on the road again in Asia, where there’s a growing fan club for our wines. I’m always glad to visit them and try to show our appreciation for …

Weinbar & Vinothek Wiesbaden December/January 2015

02.12.2014

We’re incredibly proud and pleased about this honor. Just one and a half years after opening, we’ve already become an established entity. It’s quite an incentive for the future.   …

Estate manor December/January 2015

02.12.2014

Please don’t hesitate to contact carina.diepenbrock@balthasar-ress.de if you still don’t know where to have your Christmas party with colleagues, friends or relatives.   Depending …

News from the wineBANK December/January 2015

02.12.2014

Our wineBANKers’ table has developed quite a reputation for inimitable evenings with winemakers and other prominent personalities, like Günther Jauch, a German TV talk and quiz …

Employee profile December/January 2015

02.12.2014

Bitten by the “wine bug” early on, the 21-year-old Geisenheim student assists our sales team in the Vinothek, conducts wine tastings, and helps out at numerous events. Despite the …

Nachricht von Christian Ress Dezember/Januar 2015

01.12.2014

Stück für Stück kommen wir weiter und mehr und mehr werden unsere Bemühungen auch wahrgenommen. Ein Meilenstein in der Geschichte unseres Weingutes war die erstmalige Erwähnung in …

News Dezember/Januar 2015

01.12.2014

Die größte und schönste Bestätigung, die wir für unser Tun bekommen können, sind glückliche und zufriedene Kunden. Menschen, Sympathisanten, denen unser Wein schmeckt, die zu uns …

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