News

02.02.2015

Ganz sicher nicht anspruchslos, im Gegenteil. Er ist quasi die Antwort auf all das, was uns tagtäglich aus Spanien und Italien in diesem Segment erreicht. Ein handwerklich …

02.02.2015

The new course we've pursued since 2009 and the concomitant self-scrutiny and complete transformation have been enormously fruitful. Our wine and our philosophy have proved …

02.02.2015

For a copy of the complete program, please see here.   On 28 May 2015, we’re showing the cult film Saturday Night Fever in the “pocket theater” of our manor. Since tickets usually …

02.02.2015

Actually, my gut feeling is that we’re dealing with a year without a lot of capricious weather. But who knows. It’s only a feeling. The fact is that we’re in the midst of climate …

02.02.2015

Tell us a bit about your house.   Jürgen Bauer: We’re a local wholesaler located in Dormagen, exactly halfway between Köln and Düsseldorf.   We service the restaurant trade in the …

02.02.2015

“Zanso” will present his own wines from his Italian homeland as well as two very special wines that he made with two friendsfrom the Mosel. Those familiar with Zanso know that …

02.02.2015

From 24 April to 3 May 2015 we’ll be cooking for you again. In the stylish surroundings of our old estate manor you can enjoy traditional country cooking. Fresh, regional and …

02.02.2015

...and the program planned for the rest of the year also promises a number of highlights and splendid evenings in the wineBANK. As always, a small number of compartments usually …

02.02.2015

Certainly not a second-class wine. On the contrary. It’s in response to the wines from Spain and Italy in this segment that we see every day. A flawlessly handcrafted, …

18.12.2014

Verpassen Sie nicht die Ausstrahlung der Sendung mit dem Ratepanel bestehend aus: Stephanie Stumph, Jörg Pilawa, Hubertus Meyer-Burckhardt und Bernhard Hoëcker.   Sendetermin ist …

15.12.2014

Sehr geehrte Kunden,   unsere abweichenden Öffnungszeiten zwischen den Jahren finden Sie hier: www.balthasar-ress.de/kontakt.htm.   Ab dem 02.01.2015 sind wir wieder wie gewohnt …

02.12.2014

­The first mention in the most important wine publication in the world was a milestone in our estate's history.   Christmas lies just around the corner. After a year that has gone …

02.12.2014

We have never produced a wine just to score well with wine critics or journalists. We produce wine that tastes good to us. We love the fruit of our labor and stand behind it. We …

02.12.2014

Every vintage is unique. Recent years were always a challenge, but this year’s harvest was truly a battle. To some extent, the past few months were the warmest on record. There …

02.12.2014

For me, the end of October meant back on the road again in Asia, where there’s a growing fan club for our wines. I’m always glad to visit them and try to show our appreciation for …

02.12.2014

We’re incredibly proud and pleased about this honor. Just one and a half years after opening, we’ve already become an established entity. It’s quite an incentive for the future.   …

02.12.2014

Please don’t hesitate to contact carina.diepenbrock@balthasar-ress.de if you still don’t know where to have your Christmas party with colleagues, friends or relatives.   Depending …

02.12.2014

Our wineBANKers’ table has developed quite a reputation for inimitable evenings with winemakers and other prominent personalities, like Günther Jauch, a German TV talk and quiz …

02.12.2014

Bitten by the “wine bug” early on, the 21-year-old Geisenheim student assists our sales team in the Vinothek, conducts wine tastings, and helps out at numerous events. Despite the …

01.12.2014

Stück für Stück kommen wir weiter und mehr und mehr werden unsere Bemühungen auch wahrgenommen. Ein Meilenstein in der Geschichte unseres Weingutes war die erstmalige Erwähnung in …

01.12.2014

Die größte und schönste Bestätigung, die wir für unser Tun bekommen können, sind glückliche und zufriedene Kunden. Menschen, Sympathisanten, denen unser Wein schmeckt, die zu uns …

01.12.2014

Jedes Jahr ist besonders, die letzten Jahre waren eigentlich immer herausfordernd, aber in diesem Jahr war die Ernte ein echter und wahrhaftiger Kampf.   Die letzten Monate waren …

01.12.2014

Für mich ging es Ende Oktober wieder nach Asien, wo sich eine wachsende Fangemeinde unserer Weine auftut, die ich natürlich gerne besuchen und bei Laune halten möchte! Die gerade …

01.12.2014

Wir sind unglaublich stolz und freuen uns auf diese Auszeichnung. Knapp eineinhalb Jahre nach der Eröffnung haben wir uns bereits etabliert. Das macht uns stolz und motiviert uns …

01.12.2014

Sollten Sie noch nicht wissen, wo Sie in diesem Jahr mit Ihren Mitarbeitern, Kollegen, Freunden oder Verwandten Ihre Weihnachtsfeier begehen sollen, dann kontaktieren Sie uns …

Cookie-Annahme und Altersverifikation

Balthasar Ress bietet Ihnen feine Weine und feine Momente.

Um Ihnen auch hier, gesetzlich und technisch betrachtet, ein feines Online-Erlebnis liefern zu können, benötigen wir bitte die folgenden Bestätigungen von Ihnen.


Datenschutz-Regeln im neuen Fenster öffnen.