News Jahr 2013

Nachricht von Christian Ress März 2013

01.03.2013

Schließlich begann die Geschichte des Weinguts als kleiner Ableger des damaligen großen Hotel Ress in Hattenheim, das heute unter neuem Eigentümern als Kronenschlösschen weiterhin …

News März 2013

01.03.2013

Der Umbau unserer Balthasar Ress "Weinbar & Vinothek" in Wiesbaden ist in vollem Gange. Überzeugen Sie sich selbst. Hier die Bildergalerie und ein "Making of"-Video.   …

Aus Keller und Weinberg März 2013

01.03.2013

Wir haben einige unserer Basisweine gefüllt und ich muss sagen, sie machen enorm viel Spaß. 2012 entwickelt sich doch sehr erfreulich. Die extrem lange und penible Ernte, die wir …

Aktion März 2013

01.03.2013

Einer der sicherlich schwierigsten Jahrgänge in den letzten zwei Jahrzehnten war der Jahrgang 2006. Ein enormer Fäulnisdruck machte den Trauben so zu schaffen, dass allerorten …

Wein des Monats März 2013

01.03.2013

Endlich ist es wieder soweit, unser mit Abstand wichtigster Wein - unsere Visitenkarte - ist endlich wieder verfügbar:   2012 "Von Unserm" Rheingau Riesling trocken   Seit nunmehr …

 

Terminkalender März 2013

01.03.2013

Eröffnung der Balthasar Ress Weinbar & Vinothek! Am 5. April 2013 eröffnen wir unsere neue "Weinbar & Vinothek" in Wiesbaden. Seien Sie dabei, wenn wir ein neues Ausrufezeichen in …

News March 2013

01.03.2013

Renovations in our Weinbar & Vinothek are in high gear. See yourself: pictures and a "making of" video.

Message from Christian Ress March 2013

01.03.2013

The history of the wine estate began as small branch operation of Hotel Ress in Hattenheim, a large hotel in its day. Today, under new ownership and the name Kronenschlösschen, it …

"Hattenheim - Wo selbst der Rhein Pause macht"

01.03.2013

prospekt-hattenheim-wo-selbst-der-rhein-pause-macht-2013-de_20130304.pdf (1,2 MiB)

From vineyard to cellar March 2013

01.03.2013

The 2012 wines are developing quite nicely. The extremely long and exacting harvest was worth the effort. The fully ripe taste of the grapes is reflected in that of the wines - …

Special offer March 2013

01.03.2013

Surely one of the most difficult vintages of the past twenty years was 2006. Fungal disease was rampant. As a result, it was a very painstaking harvest and put growers under …

Wine of the month March 2013

01.03.2013

At long last, our most important wine by far - our calling card - is finally available again: 2012 "Von Unserm" Rheingau Riesling trocken. This house brand of Balthasar Ress has …

wineBANK

01.03.2013

For all who are not (yet) wineBankers but have always wanted to to see the wineBANK, here's your chance: 11 April 2013, after 7:00 p.m. As part of our "After Work Banking" …

Employee profile March 2013

01.03.2013

Nina Baumgärtner (30) joined our team in February 2013. She and Carina Diepenbrock will manage our new "Weinbar & Vinothek" on Mauergasse in downtown Wiesbaden. After her …

Events March 2013

01.03.2013

Opening of the Balthasar Ress Weinbar & Vinothek! On 4 April 2013, we're opening our new Weinbar & Vinothek in Wiesbaden. Be there for the launch when we set a milestone in wine …

Mitarbeiterporträt März 2013

01.03.2013

Nina Baumgärtner (30) ist seit Februar in unserem Team. Sie übernimmt zusammen mit Carina Diepenbrock die Leitung unserer neuen "Weinbar & Vinothek" in der Mauergasse in …

Message from Christian Ress February 2013

14.02.2013

Everyone is quite excited and anticipation is great. Without going into too much detail, I can certainly say the following: my estate manager, Dirk Würtz, is smiling from ear to …

News February 2013

14.02.2013

For years, we've devoted considerable energy to our Internet presence - a medium which has become virtually indispensable and is increasingly important from day to day. In …

From cellar to vineyard February 2013

14.02.2013

He was referring to the fact that a finished wine can only be as good as the components with which it is made. By the way, the more elegant expression for "blend" is "cuvée" - but …

Special offer February 2013

14.02.2013

We're committed to holding a few special wines from particularly good vintages in reserve. On the one hand, we ourselves want to be able to monitor the wines' development. On the …

Recommendation of the month February 2013

14.02.2013

This month, we can finally present our new spirits. We have tried very hard to give these aged spirits an attractive look and we're convinced that we've succeeded. Three different …

wineBANK

14.02.2013

The first three years were exciting and very entertaining. We can proudly say that the wineBANK is a true success. At this writing, there are only three compartments available. …

Events

14.02.2013

Visit us at ProWein . The world's most important wine trade fair opens its doors from 24 to 26 March 2013 in Düsseldorf. Once again, we'll be on hand at two wine stands. Weingut …

Employee profile February 2013

14.02.2013

We've expanded our production team. Jens Gundlich has been with us at the estate since 1 Janaury 2013. He trained as an automotive mechanic at Mercedes Benz, but has been involved …

Nachricht von Christian Ress Februar 2013

01.02.2013

Alle sind extrem gespannt, die Vorfreude ist groß. Ohne zu viel vorwegzunehmen, kann ich jetzt sicherlich schon eines sagen: Mein Betriebsleiter Dirk Würtz strahlt über beide …

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