Einen eigenen Rebstock pachten

Pachten Sie Ihren eigenen Rebstock in unseren Wein-
bergen im Rheingau oder
exklusiv in Keitum auf Sylt!

Hier einen Rebstock pachten.

05.01.2016

Robert Parker

Übersicht Pressespiegel


2013 Balthasar Ress »Caviar de Pinot« Pinot Noir trocken - 89 Punkte

“The 2013 Pinot Noir Caviar de Pinot, manually destemmed, foot-trodden, fermented in open vats for four weeks and aged for 20 months in Gaulthier barriques before it was bottled without any fining, filtration or sulfurization, offers a clear, ripe and open Pinot aroma. There are aromas of peppery and smoky flavors intertwining with toasted meat, dark cherries, small ripe black berries and cinnamon. Juicy, silky textured, elegant and very fresh on the palate, this full-bodied and bloody young 13.5% alcohol wine reveals firm, fresh tannins along with some greenish oak flavors; this an austere and grippy, very characterful Pinot Noir that needs its time to develop. This claret-like Pinot should go very well with meat, even beefsteak tartar with French fries."

 

89/100 Punkte - Robert Parker

 



Caviar de Pinot
Caviar de Pinot
Aktuelle Termine
23. November 2019
Musik-Samstag mit two and a box
Rainer Tiefenbach zu Gast in der Weinbar & Vinothek in Wiesbaden

07. Dezember 2019
Musik-Samstag mit RAMIHATTAB
live in der Weinbar & Vinothek Wiesbaden

» Alle Artikel

Pressespiegel
10. Oktober 2019
99/100 Punkten durch Wein Plus
Für unseren VDP.GUTSWEIN 2013 »60« Rheingauer Landwein Riesling trocken

27. September 2019
Decanter World Wine Awards 2019
Gold & Silber

» Alle Artikel

Balthasar Ress News
22. Mai 2019
Decanter World Wine Awards (DWWA)
Gold & Silber Medaille

01. April 2019
Prospekt Hattenheim 2019
Wo selbst der Rhein Pause macht

» Alle Artikel